κεικ 9
Logo Footer

Η εταιρεία Μελί Μελί άρχισε να δραστηριοποιείται το 2003, όταν ο ιδρυτής της, Γιώργος Τζελέπης, αποφάσισε να συνδυάσει δύο πράγματα που γνώριζε πολύ καλά: την υψηλή ποιότητα στην αρτοποιία με το μεράκι για την καλή ζαχαροπλαστική. Το τελικό «πάντρεμα» ήταν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός της ελληνικής παράδοσης με τη γαλλική ζαχαροπλαστική, δημιουργώντας νέες τάσεις σε αυτό που γνωρίζαμε τότε ως «ελληνικό αρτοζαχαροπλαστείο».
Λάτρης της καλής γεύσης και γνώστης της υψηλής γαστρονομίας, ο κ. Τζελέπης έκανε μεγάλη πορεία στην παρασκευή άρτου και γλυκισμάτων, τόσο σε δικά του μαγαζιά όσο και κοντά σε μεγάλους σεφ της Ευρώπης.

Τελικά, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα Μελί Μελί της εταιρείας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σπανάκι χωριάτικη ατομική - Μελί Μελί

Από τότε η εταιρεία αριθμεί έξι μαγαζιά, με το νεότερο να ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές του 2020, στην οδό Αιγαίου.
Καθημερινά δίνουμε στοίχημα με το χρόνο για την κάλυψη των αναγκών σας ήδη από νωρίς το πρωί, με μία μεγάλη γκάμα πρωινού που στηρίζεται στη φρέσκια ζύμη (πεϊνιρλί, κρουασάν, πίτες) και σε ψωμιά που ακολουθούν την τεχνική της αργής ωρίμανσης με προζύμι. Η συνέχεια έρχεται με μια άλλη μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλη τη διάρκεια της ημέρας, από γλυκά κάθε είδους, βουτήματα ή μπισκότα μέχρι κρύα σάντουιτς, δροσιστικές σαλάτες και λαχταριστά μαγειρευτά.

Η λίστα μας ανανεώνεται συνεχώς με προϊόντα που αγγίζουν τις νέες τάσεις και στάσεις των πελατών (ψωμιά με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ενεργειακές μπάρες, γλυκά χωρίς ζάχαρη ή χωρίς γλουτένη), δημιουργώντας έτσι νέες γεύσεις και απαντώντας στις γευστικές προκλήσεις της εποχής.

Η διαφορά στην ποιότητα θα σας καταπλήξει! Μία επίσκεψη στα καταστήματά μας αρκεί.

FB IMG 1617050925423

Επικοινωνία